Friday, April 13, 2007

Ce ba, daca ai masina straina esti jmecher?

Soseaua panduri, ora 14:00, venind dinspre Cotroceni, chiar inainte de intersectia cu 13 septembrie. Masinile erau bara la bara aproape din spatele Academiei Militare (sau de inalte studii militare sau cum s-o numi).

In fata mea o Dacie 1310 care cauta un loc de parcare, la fel cu mine. Apar (culmea!) doua locuri unul langa altul si dacia se parcheaza in asa fel incat in partea dreapta sa lase un metru jumate si in stanga loc cat sa intru, dar nu cat sa mai descide vreo usa, nici stanga nici dreapta.

Intru, dau jos geamul si o rog pe individa (care semana cu Nichita, da nu aia din serial ci aiai din Pantelimon parca) sa dea inapoi si sa mai intre odata cat sa pot parca normal si eu. Urmeaza un scurt schimb de replici cum ca pe ea nu o intereseaza, ca "I SE RUPE", ii arat ca o intereseaza pt ca intrat cu totul nu se mai putea da jos nici ea din masina, injura, face manevra ceruta si se da jos bodoganind, ca cum im permit sa vorbesc in halu asta cu ea (eu care o RUGASEM!!!!).

I-am explicat (tot civilizat) ca pot si ii zic si de mama dar prefer sa nu, la care se uita cu scarba si inversunare la mine si zice "Ce ba, daca ai masina straina esti jmecher?".

Si toate astea pt ca o rugasem sa nu ocupe doua locuri de parcare pe un bulevard unde nu erau locuri de nici o culoare. Pai sa nu ii dai claxon verbal si sa o bagi in pizda mamii ei?

No comments: